testt

Bedankt voor uw interesse in de dienstverlening van BTWretour.
Voor wij voor u aan de slag kunnen gaan hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wij proberen zoveel mogelijk digitaal te werken en willen u vragen om onderstaande formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Er is aan het eind van het formulier een mogelijkheid om documenten bij te voegen. Wij hebben de volgende documenten van u nodig:

  • Kopie geldig identiteitsbewijs (Paspoort, rijbewijs of ID kaart), met hierop duidelijk zichtbaar uw BSN-nummer
  • Recent afschrift van de bankrekening waar u de BTW op teruggestort wilt hebben, met hierop duidelijk zichtbaar uw naam en rekeningnummer
  • Kopie van de aanschaffactuur van de zonnepanelen.

U kunt de documenten het beste inscannen en hierna aan het formulier toevoegen. Mocht u de documenten liever opsturen is dit ook mogelijk, kijk voor onze adres gegevens op onze contactpagina. Als laatste is er de mogelijkheid om met uw digitale camera een foto te maken en deze bij het formulier toe te voegen.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden om mee te doen met CLAIMJEBTW. Een initiatief voor mensen die met de huidige regelgeving niet in aanmerking komen voor teruggave van de BTW op zonnepanelen omdat de aanschaf/plaatsingsdatum vóór 20 juni 2013 ligt.

Pas op het moment dat wij voldoende aanmeldingen hebben ontvangen en de procedure mede namens u in gang gaan zetten, bent u de initiële bijdrage van € 25,00 verschuldigd en zullen wij deze overeenkomstig de onderstaande machtiging van uw rekening afschrijven.

Mocht u nog vragen hebben over ons initiatief kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-2080204 of via mailadres info@claimjebtw.nl.

Vul hieronder uw gegevens in:

Uw Naam:

Uw adres:

 

Extra gegevens

 

Uw bankgegevens:

 

Kies hieronder de leverancier van uw zonnepanelen. Staat deze niet in de lijst selecteer dan de optie “anders namelijk” en vul de naam van uw leverancier in in het vakje waarin staat “naam andere leverancier”

Voer hieronder de datum in waarop uw zonnestroominstallatie op het elektriciteitsnetwerk is aangesloten (dit is in de meeste gevallen de plaatsingsdatum van uw installatie).

Vul hieronder het opwekvermogen van uw zonnepanelen in (het aantal zonnepanelen maal het netto opwekvermogen per paneel)

Wp


Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 50mb.


Let op! Na het verzenden van het formulier wordt u doorgeleid naar een andere pagina, mocht dit niet gebeuren is uw aanmelding niet gelukt. U kunt dan het beste het formulier nogmaals invullen zonder de bijlagen toe te voegen. Hierna kunt de bijlagen via een e-mail versturen naar:  info@btwretour.nl.