Partner worden

Installateur of leverancier?

Wilt u uw klanten de beste service bieden op het gebied van afhandeling van de BTW teruggave en heeft u geen  intentie om deze service zelf in te richten? Door met ons samen te werken help u zowel uw klanten als uzelf, want wij geven een mooie vergoeding voor elke klant die u een factuur heeft gestuurd en gebruikt maakt van onze service. Het maakt hierbij niet uit of deze door uzelf wordt aangedragen of dat de klant ons heeft gevonden via internet. Als uw bedrijfsnaam bij ons bekend is kan de klant deze kiezen bij het aanmelden en wordt deze automatisch bij uw teruggave lijst bijgeschreven.

Om het voor u allemaal nog eenvoudiger te maken kunnen wij u helpen met een mailing naar al uw eerdere en toekomstige klanten waarin wij onze samenwerking bevestigen. Ook beschikken wij over een flyer om bij uw offerte te voegen. Hiernaast is het ook mogelijk om een aparte pagina op uw website aan te maken waar klanten zich meteen op kunnen aanmelden. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Ook whitelabelen van onze dienstverlening is mogelijk, hierbij werken wij in uw naam. Wij maken in dit geval een aparte pagina aan op uw site en de hele afhandeling zal onder uw naam plaatsvinden.

Wilt u gebruik maken van onze service neem dan contact met ons op via telefoon 030-2080208 of mail naar info@btwretour.nl

Ook kunt u zichzelf aanmelden via onderstaand formulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Voer hieronder uw gegevens in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.