Inschrijfformulier voor klanten van Eco Pro BV

logo

Bedankt voor uw interesse in de dienstverlening van BTWretour en Eco Pro BV. Als klant van Eco Pro heeft u het volgende voordeel; de € 149,95 die wij normaal in rekening brengen zal Eco Pro voor u voldoen. Dit betekent dat u uiteindelijk niks hoeft te betalen voor onze diensten. Wij zullen dus geen extra kosten voor onze dienst in rekening brengen.

Voor wij voor u aan de slag kunnen gaan hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wij proberen zoveel mogelijk digitaal te werken en willen u vragen om onderstaande formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Er is aan het eind van het formulier een mogelijkheid om documenten bij te voegen. Wij hebben de volgende documenten van u nodig:

    • Kopie geldig identiteitsbewijs (Paspoort, rijbewijs of ID kaart), met hierop duidelijk zichtbaar uw BSN-nummer
    • Recent afschrift van de bankrekening waar u de BTW op teruggestort wilt hebben, met hierop duidelijk zichtbaar uw naam en rekeningnummer
    • Kopie van de aanschaffactuur van de zonnepanelen.

U kunt de documenten het beste inscannen en hierna aan het formulier toevoegen. Mocht u de documenten liever opsturen is dit ook mogelijk, kijk voor onze adres gegevens op onze contactpagina. Als laatste is er de mogelijkheid om met uw digitale camera een foto te maken en deze bij het formulier toe te voegen.

Uw Naam:
Uw adres:
 
Extra gegevens
 
Uw bankgegevens:
 

Voer hieronder de datum in waarop uw zonnestroominstallatie op het elektriciteitsnetwerk is aangesloten (dit is in de meeste gevallen de plaatsingsdatum van uw installatie).

Vul hieronder het opwekvermogen van uw zonnepanelen in (het aantal zonnepanelen maal het netto opwekvermogen per paneel)

Wp

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 50mb.
Let op! Na het verzenden van het formulier wordt u doorgeleid naar een andere pagina, mocht dit niet gebeuren is uw aanmelding niet gelukt. U kunt dan het beste het formulier nogmaals invullen zonder de bijlagen toe te voegen. Hierna kunt de bijlagen via een e-mail versturen naar:  info@btwretour.nl.