BTW terug vragen

De betaalde BTW op uw zonnepanelen terugvragen?

Door een uitspraak van het Europese hof is het mogelijk om de BTW op door u geplaatste zonnepanelen terug te vragen. Een geweldig bericht natuurlijk, maar wel met een kleine drempel: om de BTW terug te krijgen moet u namelijk bij de Belastingdienst staan ingeschreven als ondernemer.

Omdat de inschrijving als btw-ondernemer moet voldoen aan specifieke regels en voorwaarden, hebben wij besloten om onze expertise hiervoor aan te bieden. Wij regelen op basis van “niet goed, geld terug” de hele procedure en verkleinen hiermee de kans op fouten of problemen. Bij ons wordt alles namelijk geregeld door ter zake kundige belastingconsulenten.

Hoe werkt het?

Om de kosten zo laag mogelijk en de aanvraag zo eenvoudig mogelijk voor u te houden, vragen wij u om zich in te schrijven op onze website. Hierna is het een kwestie van één formulier invullen met alle relevante informatie. Na ontvangst van uw formulier gaan wij voor u aan de slag. Na een aantal weken kunt u de op de zonnepanelen betaalde BTW op uw rekening terug verwachten.

Kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • U bent op dit moment als particulier bekend bij de Belastingdienst en niet als ZZPer
  • De zonnepanelen zijn aangesloten op het lichtnet
  • De zonnepanelen zijn op uw naam aangeschaft

Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden dan kunt u de BTW terugvragen. In de aanschafprijs van de panelen zit 21% BTW en in de kosten voor de installatie zit ook 21% BTW. Hiernaast betaalt u per 1000 Wp aan gelegde panelen een forfait van € 20. Een behoorlijk voordeel dus.

Onze aanbieding:

Voor onze werkzaamheden rekenen wij éénmalig een bedrag van € 99,- (exclusief BTW). De BTW op dit bedrag à € 20,79 vragen wij ook voor u terug bij de Belastingdienst. Mocht het onverhoopt, door bijzondere omstandigheden, niet mogelijk zijn om de BTW terug te vragen dan storten wij dit bedrag direct en zonder verdere vragen of procedures aan u terug.

Interesse?

Schrijft u zich dan nu in.